Förändringar

Förändringar behövs hela tiden för att göra oss människor till lags. Får man höra samma skämt i flera år, träffa samma människor ständigt och se på samma film tjugo gånger i rad blir det i de flesta fall ganska enformigt. Vi behöver alla förändring för att tillfredsställas maximalt och vem är det som styr över våra handlingar om inte vi själva?

Det kanske känns som man är maktlös många gånger. Att man är missnöjd med sitt liv och dess tillhörigheter. Som om det aldrig händer något nytt och allt bara forstsätter i sin vanliga ordning. Jag säger inte att jag inte har sådana dagar för perioderna finns där, men man kan inte heller sätta sig kavat med armarna i kors och vänta på en markant förändring, för bidrar man själv inte till den, kommer den inte heller komma.

Vi leder av ständig tristess om något inte för oss framåt, och då är det viktigt att vi själva tar tag i det. Vi behöver förändring, eftersom det för vår självkänsla och medvetenhet som person framåt, och det är många gånger viktigare än mycket annat. Var inte rädd för att förändra även om det känns jobbigt för stunden, många gånger lönar det sig mer än vad det hade gjort att stanna i utgångsläget. Älska dig själv, älska dina beslut och älska ditt liv. Det. Är. Viktigt.

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback