Finna svar?

Jag drömde om dig i natt igen. Den där perfekta drömmen som man inte vill drömma när verkligheten inte längre verkar ha en betydande roll. Den där fruktansvärda drömmen som innehåller allting man vill ha, och den där drömmen då allt man efterfrågat med ens försvinner när man slår upp sina ögonlock.
Den senaste tiden får jag inte längre tid till ro på nätterna. Jag försöker analysera allt som händer, varför min kropp vill utsätta mig för den här känslan och varför jag inte kan få slippa all tankar åtminstone på nätterna, men hur jag än söker finner jag inga logiska svar. Jag vaknar så ofta med ångest, främst för att du tar plats i mina drömmar men så sällan i min verklighet. Jag har inte längre lust eller ork att låta det vara så, och jag har inte längre lust att vänta för alltid. Hur hamnade vi här, och varför blev det som det blev när vi båda bad om något annat
}}


You're the reason I smile!

}}
0 Kommentarer
2011-02-22 @ 22:58:50 / Direktlänk / Dagens BildMan kan om man vill.

Med lite envishet, beslutsamhet och självförtroende kan man komma hur långt som helst här i världen.Åtminstone är det så enligt mitt perspektiv på att lyckas, hoppas och ha kraften att göra sitt bästa. Jag är dålig på att leva efter vad jag borde göra, snarare för att jag ofta är alldeles för snäll mot mig själv. Men ibland måste man också ta sig i kragen och tvinga sig själv att göra det man vet att man behöver göra innerst inne. Allt handlar om mod, vilja och styrkan att ta sig framåt. Tänker man inte ge allt, varför då försöka överhuvudtaget?
Det är dags att ta tag i det här nu. Göra det som jag borde och som kommer kännas bäst när det väl är färdigt. Jag ska göra det för mig själv, för min självkänsla och för mitt beteende gentemot andra människors skull. Jag ska göra det för att jag bestämt mig, för att jag ska följa mitt hjärta och den instinkt jag känner passar sig för mig. Jag vill inte stå där som en förlorare när mina dagar är räknade. Jag vill vara en vinnare och känna att jag gav 100 % i allt jag gjorde.
}}
0 Kommentarer
2011-02-22 @ 22:57:47 / Direktlänk / Mina ordStartsidan

RSS 2.0