Sigtuna


.
}}


Bloggtorka!!!

Ojojojoj..... Bloggtorka lyser verkligen med sin närvaro! Jag har helt enkelt inte tid att uppdatera, har så mycket annat i min vardag som tar upp min dagar!

Just nu har jag varit ledig måndag och tisdag efter tretton arbetsdagar i sträck, vilket jag inte alls klagar över eftersom jag stormtrivs verkligen! Imorgon drar jobbandet igång igen. Nästa så att jag känner att jag redan nu längtar efter att jobba! Är det något fel med mig??

För den som inte vet jobbar jag i Bistro / Bar på ett hotell! Det är super kul! Dock har VD:n sagt att han tycker jag borde gå en bartender utbildning. Då han tycker jag ska vara med säker på till vilka man ej bör servera mer alkohol till och att våga säga "nej nu är det bra". Det handlar ju om min framtid också, serverar jag till fel person eller minderårig eller till en person som köper ut till en minderårig så kan jag få upp till 6 månaders fängelse plus bli av med mitt jobb vilket jag inte alls vill. :)


Idag har jag bara haft en sväng förbi Kista för att reklamera en utav mina arbetsskjortor och just nu sitter jag och väntar på att min mamma ska träna klart så vi kan göra middag! Känner mig så trött att jag vill somna nu, men eftersom jag börjar 16.30 imorgon och slutar 24 så antar jag att jag måste hålla mig uppe ett tag till för att orka morgon dagen!


Ha det gott, så hörs vi när vi hörs!
}}
1 Kommentarer
2011-01-25 @ 17:46:16 / Direktlänk / VardagenOm man ändå kunde.... Neej!

Löften är till för att vidhållas. För att de just bygger på förtroende och tillit gentemot den man binder dem emellan. Men vi människor är så giriga. Vi är både nyfikna och spända på att få tänja alla gränser som är möjliga att töja minsta lilla på. Vi vill veta vad som händer om vi balanserar på gränserna, och vad som inträffar när ena foten vinglar över på andra sidan.

Det kommer aldrig vara lika kul när balansen lämnar en, likt hur man ibland kan förlora befattningen genom att bara blunda en kort mikrosekund. Det är aldrig samma nöje att på okänd mark försöka ta sig upp på sina ben. Att försöka ta sig ur ett träsk av fördomar, hat, baktalande och depression.  Då är det inte roligt längre. Inte roligt alls.

Men jag tror att vad gäller kärlek, passar citatet ”Den som ger sig in i leken, får leken tåla” in på det så kallade dilemmat väldigt bra. Går man med på att falla i trans, anförtro sig åt någon annan och vara villig att dela med sig en bit av sig själv till andra, måste man också vara beredd på konsekvenserna. Då spelar inte de löften man gett sig själv särskilt stor roll längre. Visst är det svårt att säga det och i samma skede försöka kunna stå för det man sagt. Jag är själv inte alls bra på det, men det är saker som kommer växa sig starkare med tiden. Jag tror att det som inte dödar en gör en starkare. Och att jag som det verkar hittills bara har lärt mig av mina misstag.
}}
1 Kommentarer
2011-01-17 @ 12:39:11 / Direktlänk / Mina ordNytt år, nya möjligheter sägs det!

Märkte nu att det var ett bra tag sedan jag skrev något här! Jag har verkligen inte tid helt enkelt! Jag jobbar, sover, jobbar igen, sover! Det är knappt att man hinner äta eller ha någon fritid längre! Men jag gillar det, för jag ser möjligheterna. Jobbar oftast från kl 15 - mellan 00-02 beroende på hur mycket folk det är. Jag tycker det är jätte kul och man träffar många nya människor och ingen är den andra lik vilket betyder att man måste utforka lite. Vissa gäster vill att man ska vara jätte på, över social och flörtig medans de andra vill vara ifred och inte alls vill ha lika mycket service! Huvudsaken är att jag trivs jättebra och jag gillar vårt "team" som jobbar Vi är tre servitriser och två kockar som funkar bra tillsammans!
Idag är jag ledig, första dagen denna vecka! Väldigt skönt måste jag säga att kunna sova hur länge som helst och bli helt utvilad! Nu ser jag fram emot nästa vecka då vi öppnar upp resturangen för allmänheten igen! Vi har nämligen haft ett stort sällkskap som bokat hela hotellet sedan den 25e december, nämligen JVM damer! Så 10 olika landslag har varit och bott hos oss!
}}
0 Kommentarer
2011-01-09 @ 12:55:45 / Direktlänk / VardagenStartsidan

RSS 2.0