Min kärlek <3 2009-12-10

Kan börja med att jag har ett förhållande med en kille som heter Daniel. Vi började umågs i enköping på ett ställe som heter Bresse, där både han och jag jobbade under hela sommaren, vi hade olika uppgifter där ute på campingen men vi hann ändå prata lite smått då och då. Jag fattade ett tycke för den här killen eftersom han var så hemlighetsfull, inte pratade så mycket och inte riktigt vågade kolla på mig när vi pratade och så vidare. Det gjorde att jag blev väldigt nyfiken på vad detta kunde vara för männika eftersom jag ändå tyckte att det fanns en charm i det hela.

 

Tiden gick och gick, vi började prata mer och mer med varandra dock inte alls mycket men litegrann i lagom mängd. Vi började umågs lite mera efter arbetstid, (vi både bodde på campingen under sommaren) så det blev en hel del tid eftersom det var en minuts gångavstånd mellan våra boenden. Min bror och han jobbade också ganska mycket tillsammans, vilket gjorde att jag ofta sprang efter dom, kollade på vad dom gjorde och pratade av ren nyfikenhet utav honom.  Allt ju mer dagarna gick blev allt mer känslosamt och det började bildas känslor, inte så stora med de var något speciellt som började bildas innan för mitt skinn. Jag var tveksam över om det var samma för han vilket gjorde att jag började vara låg med detta och började ta avstånd från honom, för jag ville inte verka för "på" och ville absolut inte skrämma iväg honom, vilket det ibland kändes som.

 

En kväll fick jag ett sms utav honom där han undrade om jag ville följa med han på en promenad, visst tänkte jag och följde med.. Vi gick och gick och kom sedan fram till ett ställe som hette Näcken, det var precis vid sjön. Dit gick vi ofta för att bara få vara med varandra helt själva. Eftersom på campingen var ju våra föräldrar, vänner och mina släktingar på oss hela tiden, vissa människorna började viska saker om oss bakom ryggen på oss. Då fick han nog! Vi pratade inte på några dagar, eftersom han tyckte detta var jätte jobbigt för honom. Men det dröjde inte länge igen förän vi började prata hur mycket som helst igen, vi började sova med varandra och pratade allt mer gjorde vi.

 

31 juli och 1 augusti är två datum som jag inte kommer glömma i första stund. Dessa två dagar var både skratt, glädje, lycka, känslor och tårar inblandade. Det började med en trubadurkväll den 31 Juli, vi hade bestämt att vi skulle gå dit och vara där under kvällen, vilket vi också var. Det regnade lite granna, men gick över efter ett tag. Det började komma en hel del människor där, men vi stod bara utanför. Hans föräldrar kom dit och då gick han fram till de och berättade att han hade lärt sig något nytt, nämligen att pussa mig inför alla. Efter ett tag drog han med mig till sina föräldrar förtält, där hans kusin var eller vem det var han skulle hämta något men de slutade med att vi båda låg i lerhögen som var precis utanför där. Sedan gick jag, emma, catrin, fredrik och kevin tillbaka till resturangen där trubaduren var eftersom Daniel ville prata själv med den här kusin. Sedan kom denne kusin eller vem hon var och pratade med mig och berättade allt va han kände för mig och hon tyckte att vi skulle passa så bra ihop, sen var det inge mera med de jag gick in till mina föräldrar som var i partytältet vid trubaduren, jag satt där ett tag tills jossan kom och slet i mig och sa att jag var tvungnen att skynda mig eftersom han ville något viktigt sa hon så jag gick ut och där var han och han ville prata själv med mig han berättade vad han tyckte och tänkte och "friade" till mig med en ros, allt kändes bra, men det var dock kallt, väldigt kallt tyckte jag. Så vi gick till mitt tält och då kom emma och catrin. Emma var kvar med mig och Catrin började prata med honom, några timmar senare blev det ett jäkla liv, då det började gå rykten. Jag blev förvirrade och fattade inget för jag kunde inte tro de, så jag blev arg på honom utan anledning egentligen eftersom de va en liten tös som spred rykten som inte alls var sana. Det slutade med att vi sov tillsammans iallafall men vi pratade inte med varandra. Han kom när jag sov och gick innan jag hade vaknat. 1 augusti blev vi tillsammans allt var perfekt.

 

Första gången vi pratade var också en trubadurkväll i Bresse. Det var fredag han satt uppe hos en familj som vi känner nästan där vi bor. Sedan gick jag och Emma bort mot udde där vi skulle träffa Richard han är en kille som gör eldshower och sånna saker. Det resulterade i att Daniel följde med oss dit bort, och väl där borta så kom det ett gäng små tjejer runt 12 års åldern som spelade fotboll dessa tjejer frågade ut han om diverse olika saker och började ta hans grejer och spring iväg med. Det frågade om han hade någon flickvän eller om det fanns någon som han tyckte om, och under hela den där kvällen så måste jag säga att han sa 4 helt olika namn på tjejer som han hade som flickvänner. Han viste nog inte vad han pratade om, men sedan sa jag till honom att vi måste gå hem så jag drog med mig han, men vi stannade på resturangen och gick ner till trubaduren där alla var. Där dansade bland annat en kille med parasoll eftersom det började smådugga litegranna. Somliga är rädda för lite vatten även fast han inte ens hade något hår på huvudet. Till slut gick vi in till själva resturangen, småtjejerna kom sedan och det presenterade sin moster eller vem hon nu var och det förklarde vilka som var tvillingar med vem och så vidare. Sen la Daniel ner sitt huvuvd på bordet och råkade somna eller vad han nu gjorde så jag hällde vatten på han och då hoppade han upp och småtjejerna gick. Så vi gick ut på campingen gick ett varv där och pratade med några på vägen, sedan berättade jag för honom att jag hade lovat att följa honom hem, men icke fick jag det utan han skulle promt följa med mig hem innan han skulle gå hem.

 

Nu har vi varit tillsammans i snart 3 månader och det har 3 jätte sköna och härliga månader som vi haft tillsammans. Vi som andra har haft några svackor med bråk men det hör ju till eftersom man tycker om varandra. Bråk är något som ingår i ett förhållande, sedan hur många man har det är en annan femma. För mycket kan bli väldigt fel och sluta väldigt dåligt. Mina känslor är enorma och jag tycker verkligen om honom hur mycket som helst, det finns ingen annan människa som jag har känt så här för, jag känner att det här är något speciellt som jag verkligen inte kommer vilja vara utan. Det räcker med känslan av att vi inte träffas varje dag, den känslan är väldigt konstig eftersom jag är van med att ha dig nära som jag hade varje dag hela sommaren, och det var hur skönt som helst. Du betyder hur mycket som helst för mig.

 

Promenader, prat på bryggan, sena nätterna vi gick ut och han drog alla sina dåliga skämt och historier, 23.07, vänta tills gatulampan slockande, alla sena nätter vi pratade, trubadurkvällarna, hans "frieri" den 31 juli, 1 augusti som vi blev tillsammans, leksand, strandkiosken är några utav alla våra minnen vi än så länge har fått fram.


Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback